PODCASTS

Drama van Boschdal – de podcast
Tijdens deze podcastserie nemen we u mee op een reis door de geschiedenis van landgoed Boschdal. Het verhaalt niet alleen over het ontstaan van het landgoed met jonkers, graven en baronnen die in voorbije eeuwen de scepter op het landgoed zwaaiden, maar zal ook de aandacht richten op de rijkdom, de familievetes, een opsluiting in het Muiderslot en zelfs de komst van een charlatan die geld, eer en de goede naam ontneemt. In de schaduw van duizenden eeuwenoude eiken- en mastbomen is er in de landhuizen van Boschdal en Mastland veel gebeurd. Van verzegelde land-goederen om het overgebleven fortuin te bewaken tot het opgeven van de adelstand, het geld en het dierbaarste, je eigen familie. Het lijkt een scenario geschreven voor het witte doek. Maar vergist u niet, elk van deze dramatische wendingen heeft werkelijk plaatsgevonden.

 

Trailer

Als u op het onderstaande plaatje op het witte rondje met het driehoekje klikt (play button) zal de podcast starten met afspelen. Naast de trailer die u een indruk zal geven bestaat deze podcast uit tien delen.

 

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deze podcast valt ook direct via Spotify te beluisteren of via je favoriete podcast app. Zoek naar ‘Drama van Boschdal’.