Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WANDELEN op LANDGOED BURGST

10 juli 2022 @ 09:00 - 13:15

Landgoed Burgst is de centrale plek in de landgoederenzone van de Haagse Beemden. Even onbekend als mysterieus. Wilt u weten wat er groeit en bloeit of wilt u meer weten over het ontstaan van de landgoederenzone, het landgoed en stadsboerderij De Kleine Hoeve? Dan is er nu de kans om daar van alles over te weten te komen.
Met toestemming van de eigenaar van het landgoed mogen, onder voorwaarden, een beperkt aantal wandelingen per jaar over het landgoed plaatsvinden. Tevens krijgt u meer te horen over de boerderij De Kleine Hoeve, waar sinds 2005 de stadsboerderij in is gevestigd.

U gaat onder leiding van 2 gidsen een wandeling maken op landgoed Burgst en op en rondom De Kleine Hoeve.
De wandeling is minder geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn en voor kinderen. Helaas is de wandeling niet geschikt voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. Het is niet mogelijk om een hond mee te nemen.

Programma:
9.00 uur ontvangst met een kopje koffie of thee op stadsboerderij De Kleine Hoeve.
9.15 uur presentatie over Burgst en aansluitend wandeling over het landgoed.
11.00 uur presentatie over De Kleine Hoeve en het omliggende landschap en aansluitend tweede deel van de wandeling.
12.30 uur op De Kleine Hoeve wacht u een heerlijke lunch samengesteld uit natuurlijke en biologische producten die op Burgst geproduceerd en verwerkt worden.

Voor dit ‘wandel-arrangement’ betaalt u slechts € 10 per persoon. U dient dit bedrag uiterlijk 2 weken voor de wandeling over te maken naar IBAN NL63 ASNB 8831 5885 16 t.n.v. C.T.M. Vennegoor onder vermelding van “burgstwandeling”.

Let op uw inschrijving is pas definitief als we uw betaling ontvangen hebben!

 

 INSCHRIJVEN
Wanneer u aan een wandeling wilt deelnemen moet u zich per mail aanmelden. In de mail willen we graag het volgende van u weten: naam, adres, telefoonnummer, emailadres en met hoeveel personen u wilt inschrijven. Tenslotte kunt u nog een voorkeur uitspreken voor een datum. Wij kunnen niet garanderen dat u op de gewenste datum kunt deelnemen. Aangezien het aantal deelnemers 15 personen per wandeling is geldt: ‘wie het eerst komt het eerst maalt’.
Nadat uw inschrijving binnen is ontvangt u een bevestiging en verdere informatie. 

Ga voor meer informatie naar www.burgstwandeling.nl. U vindt daar ook het inschrijfformulier.

Gegevens

Datum:
10 juli 2022
Tijd:
09:00 - 13:15

Locatie

Stadsboerderij De Kleine Hoeve
Burgtsedreef 2
Breda, 4822 ZA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Heemkundekring OP DE BEEK
E-mail:
hkopdebeek@ziggo.nl
Bekijk de site van Organisator