Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PRINSENBEEK BINNENSTEBUITEN multi-media-spektakel ivm Covid-19 verplaatst naar 24-25 september 2022

26 maart 2022 - 27 maart 2022


Groot mediaspektakel dat helemaal in het teken staat van hoe het komt dat Prinsenbeek zo’n fijne hechte gemeenschap is.

Om die vraag te beantwoorden moet je je in de eerste plaats verdiepen in de historie van de Beek, want die gemeenschapszin is niet zomaar uit de lucht komen vallen.
Het beantwoorden van die vraag heeft dus zin en zal leiden tot het besef wat de waarde van ons cultureel erfgoed is. Het verleden heeft immers geleid tot het heden.

Wij willen op een eigentijdse wijze de hele Prinsenbeekse gemeenschap kennis laten maken met de relatief rijke geschiedenis van ons mooi dorp. Het plan is dan ook om de ontwikkelingen in de loop der eeuwen en alle facetten van de plaats gehad hebbende vorming van de huidige samenleving op een dynamische wijze op een 5,5 x 3 meter groot scherm met passende licht- en geluideffecten in beeld te brengen. Op cruciale momenten/overgangen zal de voorstelling aangevuld worden met toepasselijke muziek, zang en dans, uitgevoerd door plaatselijke muzikanten, zangers en dansers.

Samenwerking staat in ons dorp Prinsenbeek voorop. De intentie is dan ook om er een echt Beeks evenement van te maken. Daarom is voor de realisatie op ieder specifiek terrein contact gezocht met Bekenaren. Diverse plaatselijke verenigingen, groepen en organisaties hebben hun medewerking al toegezegd. Ook worden enkele nieuwe muziekstukken geschreven. Zelfs de techniek is in handen van Bekenaren.

Het wordt een echt Beeks feest in de “Jumbo Miegielsenzaal” in De Drie Linden op 26 en 27 maart 2022. Noteer alvast deze data.

 

 

Gegevens

Begin:
26 maart 2022
Einde:
27 maart 2022
Site:
hk-opdebeek.nl

Locatie

De Drie Linden
Heisprong 15
Prinsenbeek, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Heemkundekring OP DE BEEK
E-mail:
hkopdebeek@ziggo.nl
Bekijk de site van Organisator