Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MUSEUM DE RIJF OPEN in KERSTSFEER met EXPOSITIE “TEXTIELE WERKVORMEN” van de KBO-HANDWERKCLUB en daarnaast MOOIE FOTO’S VAN EEN WINTERS PRINSENBEEK

18 december 2022 @ 13:30 - 16:30

Met de naderende kerst in het vooruitzicht kunt u alvast sfeer proeven in het museum, waar het naast de vele mooie dingen die je kunt bewonderen ook nog gezellig is met veel kerstbomen, kerststallen, kerstmarktje en levende muziek
Begin de kersttijd dus met een winterse wandeling naar het, midden in de Beekse natuur gelegen, museum. Dit is op zich al een goed en gezond idee. En als je daar dan ook nog kunt genieten van al die mooie spulletjes van vroeger in een in kerstsfeer gehuld 600 m2 groot museum, dan komen de herinneringen vanzelf boven en voel je dat er mooie dagen aankomen. 

De handwerkclub van Seniorenvereniging KBO Prinsenbeek exposeert met textiele werkvormen en daarnaast zijn er mooie foto’s te zien van een winters Prinsenbeek.
Even pauze nemen kan ook nog onder het genot van bijv. een lekkere kop koffie of een glaasje glühwein. Greet en Wim zorgen voor de muzikale noot. U bent van harte welkom!!!

 BRIELSEDREEF 39A 4841 KR PRINSENBEEK
gratis toegang

 

 

Gegevens

Datum:
18 december 2022
Tijd:
13:30 - 16:30
Site:
hk-opdebeek.nl

Locatie

Museum DE RIJF Brielsedreef
Brielsedreef 39a
Prinsenbeek, 4841 KR Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Heemkundekring OP DE BEEK
E-mail:
hkopdebeek@ziggo.nl
Bekijk de site van Organisator