Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BOERENSTAAMP MEEJ MEZIEK met optredens door Ad Goossens en “Un bietje Brabants”

16 november 2014 @ 15:30 - 22:30

$17,50

BOERENSTAAMP MEEJ MEZIEK op zondag 16 november 2014 om 15.30 uur in zaal Marktzicht .

Een tweejaarlijkse activiteit die inmiddels een vaste plaats heeft verworven op de activiteitenkalender van de Heemkundekring “Op de Beek”. Weet u nog! Het geweldige succes van 2012 -een overheerlijke stamppot met alles d’r op en aan en als toetje het optreden van het “Kwartjesvolk”-.  Wat hebben we met z’n allen genoten!

Ook dit jaar valt er weer veel te genieten. Als u omstreeks 15.30 uur binnenkomt wordt u getrakteerd op een lekkere bak koffie/thee met wat er bij. Een half uurtje later is er een optreden van een ware muziekvirtuoos, Ad Goossens. Hij speelt voor ons op accordeon, trompet, saxofoon, schuiftrombone en klarinet. Hij speelt liedjes die u kent van vroeger en nu. Dat wordt echt genieten en meezingen! Heerlijk om een gezellige sfeer te creëren.

Als we dan allemaal de smaak te pakken hebben, gaan we omstreeks 18.00 u genieten van een echte ouderwetse boerenstaamp met worst en spek en een heerlijk toetje, echt zoals u dat al jaren van ons bent gewend en natuurlijk uit de keuken van Winny en Toon van Dongen.

In de aankondiging stond dat op deze avond om 19.00 uur de groep “Dè Vèlt Op” zou optreden, maar helaas zijn zij wegens ziekte verhinderd.

BIETJE BRABANTSIn hun plaats treedt nu op: “Un Bietje Brabants”.

Un bietje Brabants is in 2007 ontston oit ut nog jonge trio Tony van der Els, Henk van Beek en Frans Reloe. Di gelegenhaitstrio broacht un mini-ceedee oit mi drie liedjes en troje vur den uurste kèr op mi ut dialektefestival in Liessent. Mee turnoa slote Ad van Eijk en Tiny van Dalen zich hierbai an en Un bietje Brabants waar geborre. Sinds die tijd treeje zai riggelmoat op.

Bezetting: Tonny: zang en gitaar, Henk: zang, Frans:accordion, Ad: Bas en Tuba,Tiny: slagwerk en zang

Hun rippertwaar bestu oit aige liedjes in de Zoidoostbrabantse toal. Ge hetter mee zinger bai mar ok loisterliedjes. Hun pebliek  bestu vural oit wa awwer volluk, bovve de vaiftig. De liedjes worre an mekare geproat mi wa pâsende humor of sirrieuze proat.

 

AANMELDEN (alleen voor leden en uiterlijk 10 november 2014): maak € 17,50 over op rekeningnummer NL84RABO0142583111 t.n.v. Heemkundekring “OpdeBeek”  onder vermelding: “boerenstaamp”.

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
16 november 2014
Tijd:
15:30 - 22:30
Kosten:
$17,50

Locatie

Marktzicht
Markt 10
Prinsenbeek, 4841 AC
+ Google Maps

Organisator

HKK “Op de Beek”
E-mail:
hkopdebeek@ziggo.nl
Bekijk de site van Organisator