BEELDBANK FOTO’S

ONS FOTOARCHIEF OP INTERNET    

Al een flink aantal jaren is onze documentatiewerkgroep bezig met het archiveren, inventariseren, beschrijven en toegankelijk maken van het grote aantal van de in ons archief bevindende foto’s, films, video’s, cd’s, boeken, verenigingsarchieven, bidprentjes, papieren, enz..

Inmiddels is er voor vele onderdelen een bruikbare en toegankelijke inventaris samengesteld. Door de inmiddels opgerichte “beeldbankgroep” is met name zeer hard gewerkt aan het vullen van onze nieuwe “beeldbankwebsite” met foto’s over allerlei onderwerpen. Op dit moment is het nog beperkt tot enkele honderden foto’s, maar de groep is continue bezig met aanvullingen.

U kunt de beeldbank bezoeken door te klikken op
www.beeldbankhkopdebeek-foto’s.nl

Hier kunt u actief deelnemen door de foto’s te bekijken, maar ook kunt u nadere gegevens , zoals namen, data en gebeurtenissen, via de website aan ons doorgeven.

Heeft u zelf foto’s, films, dia’s of ansichten, die u eventueel op de beeldbank wilt plaatsen, neem dan even contact op met onze fotoarchiefbeheerder Jan Rabelink, jrabelink@ziggo.nl, of 076-5413743 b.g.g. 06-29364200.


ANWB bewijzeringsbord naar Prinsenbeek

Weet u waar dit bord heeft gestaan? 
Uw informatie over deze foto graag naar advanmelis@ziggo.nl